Tiešsaistes ruletes turnīri

Tiešsaistes ruletes turnīri

2013-07-22 21:03:23 -

Būtu lieki norādīt, ka rulete spēlētājiem piedāvā neierobežotu likmju skaitu. Ir ļoti svarīgi neaizmirst, ka laimests ar zemāko un augstāko izmaksu attiecību ir vienāds. Tas ļauj spēlētājiem izmantot gandrīz neierobežotu stratēģiju skaitu.

Kuras stratēģijas ir piemērotas tiešsaistes ruletes turnīriem?

Ļaujiet atbildēt uz šo jautājumu ar neliela piemēra palīdzību.

Tiešsaistes turnīros nav uzreiz jāizlemj, vai spēlēsit agresīvi vai konservatīvi. Vienīgais, kas jāatceras, — likmes visā izmaksu diapazonā jāliek vienmērīgi: sarkana X likme uz skaitli.

Piemēram, jums ir 1000 žetoni un esat izlēmis pievienoties vienam no tiešsaistes ruletes turnīriem. Vispirms ir jāsaprot, cik kārtu pagūsit izspēlēt tiešsaistes turnīra ierobežotajā laikā. Šajā piemērā ņemsim 20 kārtas. Tas nozīmē, ka katrā kārtā varat likt 50 žetonus.

Šo 50 žetonu izspēles variantu skaits ir neierobežots. Bet pieturēsimies pie noteikuma par vienmērīgām likmēm un liksim 40 žetonus uz sarkano un 10 žetonus uz splitu (izmaksu attiecība 17:1).

Laimests uz sarkano ienesīs tikai 40 žetonu, bet tas var notikt daudz biežāk. Splitu nelaimēsit tik bieži, bet, ja tas notiks, saņemsit veselus 170 žetonus.

Protams, varat šādi turpināt visu turnīra laiku, bet bieži rodas nepieciešamība izvēlēties mazliet agresīvāku stratēģiju.

  • Piemēram, pārvietojiet 10 žetonus no sarkanā uz splitu. Mazliet veiksmes, un laimēsit 340 žetonus.
  • Cita iespēja ir likt 30 žetonus uz sarkano, 10 uz splitu un atlikušos 10 uz kādu noteiktu skaitli. Ja veiksies, laimests būs 350 žetonu.

Tikai daži spēlētāji tiks līdz fināla kārtai un laimēs naudas balvu. Turnīra gaitā savai vietai varat sekot līdzi skaidri saprotamā tabulā, un, ja jūtat, ka balva slīd ārā no rokām, atcerieties šādu noteikumu: jo vairāk riskējat, jo lielāka ir iespēja laimēt.

Pievienoties ruletes turnīram
Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu