Progresīvās likmes (Parlay) ruletes stratēģija

Progresīvās likmes (Parlay) ruletes stratēģija

2015-06-29 09:54:36 -

Ir izveidotas sarežģītas sistēmas, kurām nepieciešama liela koncentrēšanās un pierakstu veikšana – īsāk sakot, stratēģijas, kurās vajag fokusēties. Taču mēs apskatīsim šo sistēmu pretstatu: progresīvās likmes sistēmu.

Tā ir ļoti vienkārša un savā būtībā agresīva sistēma. Progresīvās likmes sistēma vairāk paļaujas uz veiksmi nekā citas sistēmas, bet lielāks risks tiek atalgots ar lielākiem laimestiem. Izlemiet pats, vai vēlaties to izmantot.

Kā radās šī stratēģija

Leģenda vēsta, ka spēlētājs, kura vārds jau ir aizmirsts, reiz ieradās kazino, lai spēlētu ruleti. Viņš veica likmi uz krāsu, un pēkšņi viņa uzmanību piesaistīja daiļā krupjē meitene. Kamēr viņa skatiens pārslīdēja pār meitenes auguma ideālajām līnijām, bija pagājušas jau četras spēles, un viņš pārsteigts ieraudzīja, ka viņa laimests vairākkārt pārsniedz sākotnējo likmi.

Krāsa, uz kuru viņš bija veicis likmi, bija laimējusi vairākas reizes pēc kārtas. Tā viņš saprata, ka ruletē ir diezgan liela vienas krāsas sērijas varbūtība, proti, uzvaras iespēja bieži nemainās. Bet rezumējot ir jāatzīst, ka aiz jebkura izcila panākuma stāv sieviete.

Progresīvās likmes sistēmas princips

Sistēma būtībā ir visnotaļ ikdienišķa. Pirmajā spēlē ir jāveic izvēlētā naudas likme, kuras laimesta iespēja ir 1:1. Piemēram, melna/sarkana krāsa, pāra/nepāra vai mazi/lieli skaitļi. Ja uzvarat nākamo spēli, dubultojiet savu likmi, proti, sākotnējā likme un laimests.

Sērijas garumu varat noteikt pats, bet mēs iesakām pārtraukt pēc 4 uzvarām. Varbūtība, ka jūsu izvēle laimēs arī piekto reizi, ir zema. Nav pamata nožēlot izstāšanos: jūs esat 16 reizes pavairojis savu sākotnējo likmi. Zaudējuma gadījumā sāciet no jauna ar minimālo likmi.

Piemērs

Likme Rezultāts Laimesta apjoms
1. likme uz melno krāsu € 2 rezultāts: melns – uzvara + € 2
2. likme uz melno krāsu € 4 rezultāts: melns – uzvara + € 4
3. likme uz melno krāsu € 8 rezultāts: melns – uzvara + € 8
4. likme uz melno krāsu € 16 rezultāts: melns – uzvara + € 16

Stratēģijas trūkumi

Mēs tos jau minējām. Jūs paļaujaties uz nejaušu faktoru (veiksmi, intuīciju utt.) vairāk nekā citās stratēģijās. Tādēļ šī stratēģija ir riskanta un noderīga tikai kā citas sistēmas papildinājums.

Kopsavilkums

Agresīvas stratēģijas ir noderīgas tad, ja spēlējat, piemēram, ruletes turnīrā. Ja kādu dienu nevēlaties domāt par sarežģītām sistēmām, progresīvās likmes stratēģija ir ideāls risinājums. Taču rezultāts ir atkarīgs no jūsu veiksmes uzminēt uzvarošu sēriju. Ja jums izdodas, varat ievērojami nopelnīt. Pamēģiniet.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu