Paroli sistēma

Paroli sistēma

2015-06-29 08:55:19 - Braňo "Ace"

Paroli sistēma ir vēl viena iecienīta (gan ne vienīgā) ruletes stratēģija. Tā var šķist pazīstama, jo ir ļoti līdzīga labi zināmajai Martingeila sistēmai. Daži lietotāji to pat dēvē par atgriezenisko Martingeila vai anti-Martingeila sistēmu. Šo abu sistēmu stratēģijas atšķirība ir šāda — izmantojot Paroli sistēmu, likme netiek palielināta zaudējot, bet gan laimējot. Tas nozīmē, ka likme tiek noteikta pozitīvajai progresijai, nevis negatīvajai progresijai (kā Martingeila sistēmā).

Ja esat pacietīgs spēlētājs un varat savaldīt emocijas, šī stratēģija sniedz lielisku iespēju būt veiksmīgam ilgtermiņā.

Paroli stratēģijas princips

Paroli stratēģijas princips ir pavisam vienkāršs. Varat noteikt likmi jebkam, bet pats svarīgākais ir laimestu attiecība 50:50. Pretēji citām stratēģijām šajā stratēģijā varat pat spēles gaitā mainīt vienumu, kam noteicāt likmi. Tātad, ja pirmajā aplī noteicāt likmi melnajai krāsai, otrajā aplī droši varat noteikt likmi nepāra skaitlim. Paroli stratēģijā tas neatstāj nekādu ietekmi uz sistēmu.

Sākumā jūs nosakāt likmi kādai konkrētai summai, piemēram, 1 eiro sarkanajai krāsai. Ja laimējat, likmi vienmēr divkāršojat. Līdz ar to likme ir jānosaka visiem iepriekšējiem laimestiem un arī sākotnējai likmei. Ja zaudējat, sāciet no sākuma, nosakot likmi 1 eiro. Visā spēles secībā jūs riskējat tikai ar sākotnējo likmi no pirmā apļa. Laimestiem vienmēr vajadzētu kompensēt zaudējumus.

Vissvarīgākais šīs stratēģijas aspekts ir izprast, kad pārtraukt spēlēšanu, t.i., zināt, kad spēles secība ir beigusies. Atsākot spēli, ir svarīgi neiestatīt pārāk augstu sākuma punktu. Saskaņā ar zelta likumu trīs reizēm vajadzētu būt pietiekami. Tas nozīmē, ka pēc katra trešā laimesta vajadzētu atgriezties sākumā, kad noteicāt sākotnējo likmi, piemēram, 1 eiro. Vēlāk varat izmēģināt 4 spēļu secību.

Stratēģiju varam izskaidrot tālāk esošajā tabulā.

Pirmā likme Otrā likme Trešā likme Rezultāts
1 eiro, laimests 2 eiro, zaudējums -1 eiro
1 eiro, zaudējums -1 eiro
1 eiro, laimests 2 eiro, laimests 4 eiro, zaudējums -1 eiro
1 eiro, laimests 2 eiro, zaudējums -1 eiro
1 eiro, zaudējums -1 eiro
1 eiro, laimests 2 eiro, laimests 4 eiro, laimests +7 eiro

Priekšrocības un trūkumi

Šīs sistēmas lielākais trūkums ir tāds, ka, lai sasniegtu kredītu, ir jāpabeidz visa pašreizējā secība. Ja tas neizdodas, zaudējat savu sākotnējo likmi. Vienmēr visu secību nav iespējams pabeigt (tas ir izskaidrots tabulā). Savukārt laimestu secība ļauj iegūt lielisku laimestu.

Kopsavilkums

Neskatoties uz trūkumiem, Paroli ir ļoti iecienīta spēles stratēģija. Diemžēl cilvēka prāts ir neizskaidrojams, tāpēc daudzi spēlētāji nespēj laikus izstāties no labas spēles secības un ar vārdiem “vēl tikai vienu reizi” pazaudē visu grūti laimēto naudu. Ja spējat laikus izstāties, pastāv liela iespēja atgriezties mājās ar krietni biezāku maku.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu