Fibonači stratēģija

Fibonači stratēģija

2015-06-23 11:28:44 - Braňo "Ace"

Katram no mums vārds Fibonači šķiet pazīstams. Mēs par viņu mācījāmies skolā matemātikas nodarbībās. Protams, ne jau saistībā ar ruletes spēles stratēģiju. Savulaik Leonardo Bonači jeb Fibonači bija ļoti zināma persona. Pateicoties viņa progresīvajai domāšanai, romiešu ciparu vietā mēs izmantojam arābu ciparus. Savukārt spēlētāji var viņam pateikties par iespēju iegūt lieliskus laimestus. To nodrošina viens no viņa atklājumiem jeb tā dēvētā Fibonači sekvence.

Šajā sistēmā nav nekā grūta. Īsumā — katrs nākamais numurs sekvencē ir divu pirms tā esošo ciparu summa. Fibonači sekvence (starp citu — tā tika izstrādāta kā apmaksāts pasūtījums) sākotnēji tika novērota dabā, kur šāda numuru secība, piemēram, ir novērojama saulespuķu sēklu izkārtojumā.

Fibonači stratēģijas princips

Fibonači sekvence izskatās šādi:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987 utt. līdz pat bezgalībai.

Lai jūs varētu izmantot Fibonači stratēģiju, ir nepieciešama papīra lapa vai līdzīgs priekšmets, kur pierakstīt atsevišķas likmes, jo šajā stratēģijā ir jārēķina.

Tālāk ir izklāstīta spēle.

Izvēlieties krāsu, kurai noteiksit likmi. Nosakiet likmi saskaņā ar Fibonači stratēģiju: sāciet ar 1 eiro. Ja zaudējat, ierakstiet sarakstā zaudējumu. Nākamajā aplī atkal nosakiet likmi 1 eiro (nākamais sekvences numurs, summa 0+1). Ja zaudējat, pierakstiet ciparu un nākamajā aplī nosakiet likmi 2 eiro. Ja atkal zaudējat, atzīmējiet zaudējumu skaitļu sekvences beigās. Tas izskatīsies šādi: 1+1+2. Nākamajā aplī nosakiet likmi summai saskaņā ar nākamo sekvences skaitli: 3 eiro. Ja atkal zaudējat, skaitļu virkne tagad izskatīsies šādi: 1+1+2+3. Atkal palieliniet likmi atbilstoši sekvencei, tagad tie būs 5 eiro. Pēc nākamā zaudējuma skaitļu virkne izskatīsies šādi: 1+1+2+3+5.

Nosakiet likmi 8 eiro. Ja šajā aplī beidzot laimēsit, nosvītrojiet pēdējos divus skaitļu virknē esošos ciparus. Tagad skaitļu virkne izskatīsies šādi: 1+1+2, bet jūs turpināt ar nākamo likmi 3 eiro. Stratēģija ir vienkārša un viegli izprotama. Šai sistēmai ir dažādas versijas. Visiecienītākā ir trīs duču Fibonači sekvence, tomēr šo stratēģiju var apgrūtināt riska pārvaldības pasākumi, tāpēc tā ir grūtāk izmantojama.

Trūkumi

Šai konservatīvajai stratēģijai ir daži konkrēti trūkumi. Tomēr viens laimests vienmēr atgriezīs divus iepriekšējos zaudējumus, kas nozīmē, ka ilgtermiņā vienmēr būsit ieguvējs, ja laimēsit vairāk nekā 33% gadījumu. Ja laimēsit un zaudēsit pamīšus, stratēģijai var nebūt beigu. Vēl vienu problēmu var radīt galdam noteiktie likmju ierobežojumi. Pēc vairāk nekā 10 zaudējumiem, kas var pat nebūt secīgi, būs jāliek likmes uz lielām summām, kas ne vienmēr ir atļauts.

Kopsavilkums

Fibonači stratēģija ir paredzēta apdomīgiem spēlētājiem, kuriem patīk lēna spēles gaita. Nepacietīgākiem spēlētājiem šī spēle šķitīs pārāk laikietilpīga. Priekšrocību nodrošina fakts, ka spēlētājs var kontrolēt savu naudu, un tā netiek zaudēta pārāk ātri.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu